top of page

Uppdatering av Telias takantenner på Båtbyggargatan 62

Under denna vecka (vecka 19) kommer det bedrivas arbete med att uppdatera Telias takantenner, kablage och utrustning på Båtbyggargatan 62.


Arbetet kommer att bedrivas på taket, i hisschaktet och i källaren på Båtbyggargatan 62 och periodvis kommer det att påverka möjligheten att använda hissen. En del av kablaget som ska bytas är draget via hisschaktet från källaren upp till taket.


Arbetet i hisschaktet kommer att påverka möjligheten att använda hissen under veckan och troligtvis kommer hissen att vara avstängd under delar av dagen, den 9 maj. Vi hänvisar därför till hissen på Båtbyggargatan 34.


Vissa delar i hörnet av Båtbyggargatan och Vävar Johans gata kommer även att vara avspärrade för att säkerställa en dropzon under nästa vecka.


Kontakta Transtemas tekniker Linus Jansson på 0730 54 71 79 om det är några problem eller frågor.


65 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Av hänsyn till alla boendes säkerhet, trivsel och kostnader vill vi uppmana och påminna om följande: Se till att portar går igen när ni passerar, främst för att undvika att obehöriga tar sig in i fast

Som ett led i förbättringen av föreningens energiförbrukning samt för att få bättre koll på vårt inomhusklimat i fastighetens alla lägenheter har tjänsten värmeoptimering beställts av vår fjärrvärmele

bottom of page