top of page

Brandgenomgång och brandvarnare

Under hösten 2020 har vi haft en brandgenomgång i våra fastigheter för att säkerställa att vi uppfyller de krav som ställs. Eftersom föreningen har ansvar för att alla lägenheter har godkända brandvarnare kommer vi att dela ut nya brandvarnare. De som har två våningar i sin lägenhet kommer att få två brandvarnare, dvs. en för varje våningsplan. De nya brandvarnarna har en livslängd på ca 10 år. Varje lägenhetsinnehavare ansvarar själv för montering av brandvarnare på lämpligt ställe i lägenheten.


Dessa brandvarnare kommer att delas ut under början av v.47 i tidningsfacket vid varje lägenhetsdörr och vi skickar då även med lite brandsäkerhetsinformation.


Kom även ihåg att aldrig lämna tända ljus oövervakade och köp gärna hem en brandfilt samt handbrandsläckare för extra skydd!
94 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ingen passage tillåten via garageporten 3/6

I samband med garagestädningen nästa vecka kommer även en större renovering av garageporten att genomföras. Det innebär att ALL PASSAGE kommer vara avstängd. Det gäller således bilar, cyklar, människo

Byte av matta på loftgångarna

KVM Roslagen har fått i uppdrag av Nordstaden och styrelsen för Brf Lugnvattnet 1 att byta ut mattan som ligger på loftgångarna och justera marksten som ligger under mattan. Arbetet startar tisdag 28/

Comments


bottom of page