Brandgenomgång och brandvarnare

Under hösten 2020 har vi haft en brandgenomgång i våra fastigheter för att säkerställa att vi uppfyller de krav som ställs. Eftersom föreningen har ansvar för att alla lägenheter har godkända brandvarnare kommer vi att dela ut nya brandvarnare. De som har två våningar i sin lägenhet kommer att få två brandvarnare, dvs. en för varje våningsplan. De nya brandvarnarna har en livslängd på ca 10 år. Varje lägenhetsinnehavare ansvarar själv för montering av brandvarnare på lämpligt ställe i lägenheten.


Dessa brandvarnare kommer att delas ut under början av v.47 i tidningsfacket vid varje lägenhetsdörr och vi skickar då även med lite brandsäkerhetsinformation.


Kom även ihåg att aldrig lämna tända ljus oövervakade och köp gärna hem en brandfilt samt handbrandsläckare för extra skydd!
59 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Styrelsen informerar

Samtliga boende måste se till att tjänstefördelaren är påslagen. För att STOSN ska kunna felsöka i nätet krävs det att utrustningen är igång. Saknar man delar för detta kontaktas styrelsen på info@brf

Viktig information från vår nya bredbandsleverantör

Nedan kan du läsa ett välkomstbrev från Stockholms Stadsnät med viktig information om deras tjänster. Nedan finns även en bredbandsguide samt beställningsblankett för de som vill ha tilläggstjänsten b

BRF LUGNVATTNET 1

Rorgängargatan 2

120 68 Stockholm

info@brflugnvattnet1.se

© Brf Lugnvattnet 1