top of page

Garagestädning 29 juni

Uppdaterat: 26 juni 2023

Den 29 juni är det dags för garagestädning. Vi kommer även att rengöra galler och göra omläggning av marken på infarten till garaget under samma dag. Detta innebär att alla som hyr garageplats måste flytta sitt fordon under denna dag, tömma sina burar och lämna dem öppna och olåsta. Ni kommer inte heller kunna använda infarten under tiden markomläggningen sker. Arbetet kommer att utföras mellan kl.07:30-17:00.


Vi vill även passa på att påminna om att det inte är tillåtet att använda garaget till förrådsutrymme. Endast däck och en extradunk bensin får förvaras där. Vi har även noterat att några förvarar prylar på kabelstegarna i taket vilket kan vara brandfarligt och absolut INTE tillåtet.


103 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Installation av kameror i garage

På grund av tidigare incidenter som inbrott, stöld och skadegörelse kommer det inom kort att sättas upp kameror i garaget. Informationsskyltar kommer även att sättas upp när kamerorna är på plats.

Viktigt att tänka på för alla boende

Vi börjar året med några påminnelser för alla boende i vår förening: Ljudnivå, buller och störningar Det är många som bor och rör sig i våra fastigheter och därför måste vi visa hänsyn mot grannar vad

bottom of page